Menu
Your Cart

Kwaliteit van onze refurbished laptops

Hoe weet ik de conditie van een refurbished laptop?

Al onze refurbished laptops worden uitgebreid gecontroleerd op gebreken. Pas als een laptop 100% door onze uitvoerige tests heen komt gaat de laptop door naar de volgende stap. De laptop wordt gewiped zodat alle gegevens van de vorige eigenaar volledig zijn verwijderd. Daarna wordt de laptop ook aan de buitenkant gereinigd en zal de laptop worden geïnstalleerd en geconfigureerd met Windows 10 Professional. Daarbij worden altijd de nieuwste drivers voor je geïnstalleerd zodat jij na ontvangst van je laptop direct aan de slag kunt!

Voor elke conditie geldt dat alle laptops technisch 100% in orde zijn, daar staan wij garant voor! Wel kunnen er soms wat gebruikssporen zichtbaar zijn. Om de mate van gebruikssporen inzichtelijk te maken werken wij met sterren. Bij alle refurbished laptops op onze website staan deze sterren vermeld, minimaal 3 en maximaal 5. Laptops met 1 en 2 sterren verkopen wij niet!

5 sterren: refurbished laptops van top kwaliteit!


5 sterren betekent absolute topkwaliteit! Een refurbished laptop in een dergelijke staat bevat nauwelijks gebruikssporen waardoor het bijna niet van nieuw is te onderscheiden.

4 sterren: zo goed als nieuwe laptop!


4 sterren betekent dat de laptop in zeer nette staat verkeert. Er kunnen hooguit wat kleine, minimale beschadigingen zichtbaar zijn.

3 sterren: intensiever gebruikt


3 sterren betekent dat de laptop wat intensiever is gebruikt. Er kunnen dikkere krassen en/of deukjes te zien zijn in de behuizing van de laptop.


Voor alle laptops geldt dat ze 100% technisch in orde zijn, ons sterrensysteem heeft alleen betrekking op de behuizing van onze laptops!Deze website maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.