Menu
Your Cart

HP Elitebook 840 G3 adapter

1 jaar volledige garantie
Betaal achteraf!
Voor 16u besteld, vandaag verstuurd
14 dagen herroepingstermijn
HP Elitebook 840 G3 adapter
HP Elitebook 840 G3 adapter
€24,95
Excl. BTW: €20,62
  • Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, vandaag verstuurd
  • 14 dagen herroepingstermijn
  • Achteraf betalen!
Vermogen:65WPlugmaat:4,5 mm * 3,0 mmSpanning:19,5VMax. stroomsterkte:4,62AGarantie:1 jaarKleurZwartStaatNieuw
Vermogen:65W
Plugmaat:4,5 mm * 3,0 mm
Spanning:19,5V
Max. stroomsterkte:4,62A
Garantie:1 jaar
KleurZwart
StaatNieuw
De zekerheden van Laptopvision

Al onze refurbished laptops worden uitgebreid gecontroleerd op gebreken. Pas als een laptop 100% door onze uitvoerige tests heenkomt gaat de laptop door naar de volgende stap. De laptop wordt gewiped zodat alle gegevens van de vorige eigenaar volledig zijn verwijderd. Daarna wordt de laptop ook aan de buitenkant gereinigd en zal de laptop worden geïnstalleerd en geconfigureerd met Windows 10 Professional. Daarbij worden direct de nieuwste drivers voor je geïnstalleerd zodat jij na ontvangst van je laptop direct aan de slag kunt!

Wat valt er onder de garantie?

Wij bieden één jaar volledige garantie op de hardware. Wat niet binnen de garantie valt zijn val-, stoot en waterschade. Daarnaast is de garantie op de accu beperkt. Wij garanderen dat de laptop in de eerste 2 maanden na aanschaf bij normaal gebruik minimaal een uur volledig draait op de batterij. Maar in de praktijk zal dit natuurlijk veel langer zijn.

Daarnaast geldt dat je een gebruikte laptop hebt gekocht en dat deze dus logischerwijs gebruikssporen zal bevatten. Afhankelijk van de gradatie waar je voor hebt gekozen (3, 4 of 5 sterren) zal de mate van gebruiksschade verschilllen. Dit kan gaan van lichte krasjes in de behuizing tot kleine deukjes en barstjes tot uiterst kleine beschadigingen aan het scherm.

Verzending

Alle bestellingen worden in een speciaal geprepareerde, schokbestendige doos specifiek bedoeld voor laptops verstuurd. Voor ontvangst is een handtekening benodigd en mag het pakket niet bij bijvoorbeeld de buren worden afgeleverd. Op die manier voorkomen wij dat een pakket bij een verkeerde geadresseerde wordt bezorgd.

Onze pakketten worden al jarenlang via onze betrouwbaar partner PostNL verstuurd.

Wij maken gebruik van cookies. Indien u verder gaat op deze website, gaat u daarmee akkoord. Lees hier ons privacy statement.