Menu
Your Cart
05 jul. Wat je moet weten van Windows 11
0 3414
Toen in 2015 Windows 10 werd gelanceerd gaf Microsoft aan dat dit de laatste versie van Windows zou zijn zoals we die kennen. Microsoft zou daarna overstappen op het concept van Windows as a Service.  Maar niets bleek minder waar want afgelopen maand..
28 jun. Slimme sneltoetsen in Windows 10
0 3306
Als voor jou elke muisklik en elke toetsaanslag er één te veel is dan hebben wij een aantal handige tips voor je! In Windows heb je namelijk een hele serie sneltoetsen waarmee je eenvoudig programma's kunt opstarten of waarmee je bepaalde handelingen..
25 jun. Houd overzicht in Windows, maak gebruik van virtuele desktops
0 3016
Met de steeds krachtiger wordende laptops en slimmere techniek in Windows, is er in vergelijking met vroeger steeds minder de noodzaak om eerst het ene programma af te sluiten alvorens een nieuw programma te openen. Deed je dat voorheen niet, dan had..
23 jun. Wat is het verschil tussen USB-C en Thunderbolt 3?
0 3596
Deze twee aansluitingen die je sinds medio 2015 op laptops kunt aantreffen lijken identiek maar toch is dat allerminst zo! Wij leggen je in dit artikel graag uit hoe dat zit en wat je met deze poorten kunt! Wat is USB-C? USB-C is een protocol voor ge..
11 jun. Wat is het verschil tussen een i3, i5 en i7 processor?
0 3604
Een vaak gestelde vraag van onze klanten is wat het verschil is tussen de verschillende processoren en welke processor men het beste kan kiezen voor datgene wat zij met hun laptop doen.De overeenkomst die ze hebben is dat het allemaal om processoren ..
11 jun. Wat is het verschil tussen refurbished en tweedehands laptops?
0 3418
Wat refurbished en tweedehands gemeen hebben is dat het in beide gevallen gaat om gebruikte laptops. Maar daar houdt het verschil dan ook meteen op.‘Refurbished’ is een engelse term en betekent niets anders dan ‘gereviseerd’. Het gaat om gebruikte ap..
10 jun. Hoe maak ik een screenshot van het scherm?
0 3994
Soms wil je iemand graag een afdruk van je scherm sturen omdat je hulp nodig hebt bij iets wat op het scherm gebeurt. Met elke laptop of computer kun je eenvoudig een zogenaamd screenshot maken. Dit resulteert in een afbeelding die je iemand vervolge..
09 jun. Wat is een videokaart en is het van belang als ik een refurbished laptop aanschaf?
0 2498
Een videokaart, of grafische kaart, zorgt er voor dat je laptop beelden kan tonen op het beeldscherm. Het is dus een essentieel onderdeel van elke laptop. ‘Doe maar een laptop zonder videokaart’ is dus geen optie. Je kunt simpelweg niet zonder. Wel i..
05 jun. Wat is het verschil tussen Office 2019 en Office 365?
0 2442
Als mensen bij ons een refurbished laptop kopen en daar ook Microsoft Office bij willen bestellen, dan krijgen wij vaak de vraag of ze nu beter kunnen kiezen voor Microsoft Office 2019 of Microsoft Office 365. In dit artikel leggen wij daarom graag u..
02 jun. Geen ruimte meer op je harde schijf? Wij hebben een (gratis) oplossing voor je!
0 2303
Hoe makkelijk is het om de harde schijf vol te plempen met alles wat je in je leven verzamelt aan documenten, foto’s, filmpjes en andere bestanden. Vaak onder het mom van ‘dat zoek ik nog wel een keertje uit’. Maar intussen vult de harde schijf zich ..
01 jun. Mijn laptop is erg traag, hoe los ik dat op?
0 3467
Het zal je vast niet ontgaan zijn dat wanneer je Windows gebruikt dat deze na verloop van tijd trager wordt. Niet alleen het gebruik van je laptop gaat tergend langzaam, maar vooral ook tijdens het opstarten van de laptop heb je je bak koffie eerder ..
Weergeven 1 t/m 11 van in totaal 11
Wij maken gebruik van cookies. Indien u verder gaat op deze website, gaat u daarmee akkoord. Lees hier ons privacy statement.