Menu
Your Cart

Vragen over onze refurbished laptops

Een refurbished laptop is niets anders dan een gebruikte laptop, meestal afkomstig vanuit het bedrijfsleven, die wordt opgeschoond en opnieuw wordt verkocht. Deze laptops worden uiteraard uitgebreid getest en zien er meestal als nieuw uit met hooguit wat lichte gebruikschade!

De meeste laptops zijn afkomstig uit het bedrijfsleven waar het gebruikelijk is dat laptops doorgaans na 2 tot 4 jaar worden vervangen. Afhankelijk van type en model zijn de laptops dus meestal pas enkele jaren oud. Om voor iedere portemonnee een interessant aanbod te kunnen bieden hebben wij ook wel wat oudere laptops. Maar ook deze laptops zijn nog steeds 100% technisch in orde en zul je er dus nog jaren plezier van hebben!

Wij kopen groot in en hebben een grotendeels geautomatiseerd productieproces voor het testen en verwerken van laptops en bestellingen. Daarnaast hebben wij geen fysieke winkel waardoor wij onze kosten laag kunnen houden. Dit voordeel zie je terug in de prijzen van onze refurbished laptops.

Alle laptops worden met de in Nederland gebruikelijke Qwerty US indeling geleverd.

Vragen over je bestelling

Geen enkel probleem! Wij bieden Klarna achteraf betalen. Je krijgt je laptop dan al toegestuurd waarna je nog twee weken de tijd hebt om de rekening te voldoen. Ook is het mogelijk om in drie termijnen te betalen. Betaal nu 1/3e van het bestelbedrag direct via iDeal. Je krijgt je laptop dan direct toegestuurd. De tweede en derde termijn betaal je vervolgens met 0% rente en zonder BKR binnen 30 en 60 dagen.

Bel of mail ons zo snel mogelijk om te voorkomen dat wij je bestelling al aan het verwerken en versturen zijn!

Onze laptops zijn gebruiksklaar. Dat betekent dat de laptop kant en klaar met adapter, voedingskabel en besturingssysteem (Windows 10 Professional) wordt geleverd zodat je echt direct aan de slag kunt!

Als je meerdere laptops wilt bestellen, neem dan even contact met ons op. Afhankelijk van type en aantallen kunnen wij ondanks onze toch al scherpe prijzen mogelijk nog wat extra korting geven.

Nee, wij hebben geen fysieke winkel. Om onze kosten en daarmee onze laptops zo goedkoop mogelijk te houden bieden wij onze producten en diensten alleen aan via onze webshop.
Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn over je aankoop dan heb je het recht om binnen een termijn van maar liefst 60 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Zie voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Vragen over verzending en bezorging

Wanneer je op werkdagen een laptop voor 16.00 uur bestelt, dan wordt de laptop dezelfde dag nog verzonden wat betekent dat jouw bestelling onder normale omstandigheden de volgende dag al bij je wordt bezorgd. Laptops die in het weekend worden besteld worden maandag verzonden en onder normale omstandigheden dinsdag afgeleverd.

Al onze zendingen gaan via PostNL. Al jaren een betrouwbare partner.

Alle bestellingen worden in een speciaal geprepareerde verpakking specifiek voor laptops verstuurd. Daarmee is jouw laptop optimaal beschermd. Het is in ons hele bestaan dan ook nog nooit voorgekomen dat een laptop beschadigd is aangekomen.

Ja, zodra jouw bestelling bij PostNL wordt aangeleverd ontvang je vanzelf een e-mail met een track & trace code waarmee je de bestelling kunt volgen.Deze e-mail zul je eind van de middag ontvangen. Heb je deze e-mail onverhoopt niet ontvangen, controleer dan even je spam folder.

Vragen over kwaliteit en garantie

Wij bieden zes maanden garantie op de volledige hardware, dus beeldscherm, toetsenbord, harde schijf, geheugen. De batterij is hierop een uitzondering.

Wij bieden geen garantie op softwarematige problemen, dus bijvoorbeeld problemen ontstaan door virussen of software die je zelf installeert op de laptop. Daarnaast bieden wij ook geen garantie op val-, stoot en/of waterschade.

Wij kunnen het niet vaak genoeg benadrukken, al onze laptops zijn uitvoerig getest en zijn 100% technisch in orde en gebruiksklaar. Wil je meer weten over de kwaliteit van onze laptops? Hier vind je uitgebreide informatie.

Je mag er van uitgaan dat de laptop tot twee maanden na aanschaf minimaal één uur volledig draait op de batterij. In de praktijk zal dit echter veel meer zijn. Bij normaal gebruik zal de gemiddelde accu al snel tot 2,5 uur meegaan. De accu is echter wel uitgesloten van garantie.


Wij maken gebruik van cookies. Indien u verder gaat op deze website, gaat u daarmee akkoord. Lees hier ons privacy statement.