Menu
Your Cart

Veel gestelde vragen

Vragen over onze refurbished laptops

Wat is een refurbished laptop?

Een refurbished laptop is niets anders dan een gebruikte laptop, meestal afkomstig vanuit het bedrijfsleven, die wordt opgeschoond en opnieuw wordt verkocht. Deze laptops worden uiteraard uitgebreid getest en zien er meestal als nieuw uit met hooguit wat lichte gebruikschade!

Hoe oud zijn de refurbished laptops?

De meeste laptops zijn afkomstig uit het bedrijfsleven waar het gebruikelijk is dat laptops doorgaans na 2 tot 4 jaar worden vervangen. Afhankelijk van type en model zijn de laptops dus meestal pas enkele jaren oud. Om voor iedere portemonnee een interessant aanbod te kunnen bieden hebben wij ook wel wat oudere laptops. Maar ook deze laptops zijn nog steeds 100% technisch in orde en zul je er dus nog jaren plezier van hebben!

Hoe kunnen jullie de laptops zo goedkoop aanbieden?

Wij kopen groot in en hebben een grotendeels geautomatiseerd productieproces voor het testen en verwerken van laptops en bestellingen. Daarnaast hebben wij geen fysieke winkel waardoor wij onze kosten laag kunnen houden. Dit voordeel zie je terug in de prijzen van onze refurbished laptops.

Welke toetsenbord indeling hebben de laptops?

Alle laptops worden met de in Nederland gebruikelijke Qwerty US indeling geleverd.


Vragen over je bestelling

Ik heb een verkeerde laptop besteld, hoe kan ik dit rechtzetten?

Bel of mail ons zo snel mogelijk om te voorkomen dat wij je bestelling al aan het verwerken en versturen zijn!

Wat wordt er bij mijn laptop meegeleverd?

Onze laptops zijn gebruiksklaar. Dat betekent dat de laptop kant en klaar met adapter, voedingskabel en besturingssysteem (Windows 10 Professional) wordt geleverd zodat je echt direct aan de slag kunt!

Kan ik korting krijgen op mijn bestelling?

Als je meerdere laptops wilt bestellen, neem dan even contact met ons op. Afhankelijk van type en aantallen kunnen wij ondanks onze toch al scherpe prijzen mogelijk nog wat extra korting geven.

Kan ik bij jullie langskomen om een laptop te bekijken of kopen?

Nee, wij hebben geen fysieke winkel. Om onze kosten en daarmee onze laptops zo goedkoop mogelijk te houden bieden wij onze producten en diensten alleen aan via onze webshop.

Wat kan ik doen als ik niet tevreden ben over de laptop?

Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn over je aankoop dan heb je het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Zie voor meer informatie onze algemene voorwaarden.


Vragen over verzending en bezorging

Wanneer wordt mijn laptop bezorgd?

Wanneer je op werkdagen een laptop voor 16.00 uur bestelt, dan wordt de laptop dezelfde dag nog verzonden wat betekent dat jouw bestelling onder normale omstandigheden de volgende dag al bij je wordt bezorgd. Laptops die in het weekend worden besteld worden maandag verzonden en onder normale omstandigheden dinsdag afgeleverd.

Door wie wordt mijn bestelling vervoerd?

Al onze zendingen gaan via PostNL. Al jaren een betrouwbare partner.

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Alle bestellingen worden in een speciaal geprepareerde verpakking specifiek voor laptops verstuurd. Verzending doen wij ook nog eens verzekerd.

Kan ik mijn verzending online volgen?

Ja, zodra jouw bestelling bij PostNL wordt aangeleverd ontvang je vanzelf een e-mail met een track & trace code waarmee je de bestelling kunt volgen.Vragen over kwaliteit en garantie

Wat valt er onder de garantie?

Wij bieden één jaar garantie op de volledige hardware, dus beeldscherm, toetsenbord, harde schijf, geheugen etc.

Wij bieden geen garantie op softwarematige problemen, dus bijvoorbeeld problemen ontstaan door virussen of software die je zelf installeert op de laptop. Daarnaast bieden wij ook geen garantie op val-, stoot en/of waterschade.

Wat is de kwaliteit van de refurbished laptops?

Wij kunnen het niet vaak genoeg benadrukken, al onze laptops zijn uitvoerig getest en zijn 100% technisch in orde en gebruiksklaar. Wij bieden alleen A en A+ grade laptops van topmerken!

Hoe lang gaat de batterij mee?

Wij garanderen dat de laptop tot twee maanden na aanschaf minimaal één uur volledig draait op de batterij. In de praktijk zal dit echter veel meer zijn. Bij normaal gebruik zal de gemiddelde accu al snel tot 2,5 uur meegaan.

Voldoet de meegeleverde accu niet aan dit minimum van één uur, dan kun je deze naar ons terugsturen. Als na onze test blijkt dat de accu inderdaad niet voldoet aan het hierboven gestelde, dan zullen wij je kosteloos een andere accu toesturen!


Wij maken gebruik van cookies. Indien u verder gaat op deze website, gaat u daarmee akkoord. Lees hier ons privacy statement.