Menu
Your Cart

Over Ons

Welkom op onze website. Voor scherp geprijsde laptops van goede kwaliteit bent u bij Laptop vision aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring in de computerbranche  weten wij altijd de juiste aankopen te vinden. 

In 2004 zijn wij begonnen met het verkopen en repareren van laptops/computers vanuit een pand in Amsterdam onder de naam Budget Computers. Wij boden ook studenten hier de mogelijkheid om stage te lopen. Meer dan 500 studenten hebben wij begeleid en zijn ook trots om te zien dat velen van hen inmiddels zelf een bedrijf hebben in de computerbranche. 
Tijdens de economische crisis in 2008 moesten wij helaas de deuren sluiten maar konden weer een herstart maken in 2010 onder de naam PC professional. Ook in deze winkel verkochten wij kwalitatief gebruikte laptops/computers en voerden wij reparaties uit. Tevens waren wij weer een erkend leerbedrijf voor studenten. 
Na 4 jaar hebben wij deze winkel overgedragen en zijn in een andere branche verder gegaan om nu in 2019 toch weer terug te keren naar de computerbranche. Hier ligt uiteindelijk onze passie en vreugde. 

 

LaptopVision.nl is de website voor zeer voordelige nieuwe en gebruikte kwaliteits computer apparatuur. Wij verkopen o.a. laptops, desktops, en accessoires voor uw laptop of desktop. Wij verkopen voornamelijk producten uit het zakelijke segment. Hierdoor bent u gegarandeerd van duurzame producten van zeer hoge bouwkwaliteit waar u nog vele jaren plezier van kan hebben.

Ons assortiment

De laptops die wij verkopen zijn van hoge kwaliteit en erg duurzaam gebouwd. Het merendeelvan onze laptops en desktops zijn zakelijk modellen en zodoende zakelijk en zorgvuldig gebruikt en zijn door ons gecontroleerd. U vindt bij ons geen budget modellen van slechte bouwkwaliteit maar alleen topkwaliteit modellen van o.a. HP, Dell en Lenovo tegen een budget prijs. Wij zijn altijd de goedkoopste van Nederland.

Refurbished laptops

Onze refurbished laptops zijn allemaal A-grade refurbished laptops. A- grade is de hoogste kwaliteit van gebruikte laptops die u kunt vinden. Deze laptops zijn nog zo goed als nieuw en kunnen nog vele jaren mee. Wij verkopen alleen modellen die gebouwd zijn op kwaliteit en duurzaamheid en waarvan u dus zeker kan zijn dat ze zeer lang meegaan. U vindt bij ons onder andere laptops uit de Dell Latitude, HP Elitebook en IBM/Lenovo Thinkpad series.

Deze website maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.