100% Laagste prijs garantie!

Voor 18:30 Besteld = Morgen In Huis!

14 dagen bedenktermijn

Prijzen inclusief          21% BTW!

 

Over Ons

LaptopVision.nl is de website voor zeer voordelige nieuwe en gebruikte kwaliteits computer apparatuur. Wij verkopen o.a. laptops, desktops, en accessoires voor uw laptop of desktop. Wij verkopen voornamelijk producten uit het zakelijke segment. Hierdoor bent u gegarandeerd van duurzame producten van zeer hoge bouwkwaliteit waar u nog vele jaren plezier van kan hebben.

Ons assortiment

De laptops die wij verkopen zijn van hoge kwaliteit en erg duurzaam gebouwd. Het merendeelvan onze laptops en desktops zijn zakelijk modellen en zodoende zakelijk en zorgvuldig gebruikt en zijn door ons gecontroleerd. U vindt bij ons geen budget modellen van slechte bouwkwaliteit maar alleen topkwaliteit modellen van o.a. HP, Dell en Lenovo tegen een budget prijs. Wij zijn altijd de goedkoopste van Nederland.

Refurbished laptops

Onze refurbished laptops zijn allemaal A-grade refurbished laptops. A- grade is de hoogste kwaliteit van gebruikte laptops die u kunt vinden. Deze laptops zijn nog zo goed als nieuw en kunnen nog vele jaren mee. Wij verkopen alleen modellen die gebouwd zijn op kwaliteit en duurzaamheid en waarvan u dus zeker kan zijn dat ze zeer lang meegaan. U vindt bij ons onder andere laptops uit de Dell Latitude, HP Elitebook en IBM/Lenovo Thinkpad series.