Menu
Your Cart

Kwaliteit en betrouwbaarheid sinds 2004

Laptopvision.nl staat al sinds 2004 voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies waar een laptop aan moet voldoen en gaan wij alleen voor top kwaliteit zonder ook maar enige concessie te doen. Voldoet een laptop niet aan onze strenge kwaliteitseisen en komt het niet door onze uitgebreide tests, dan zal die laptop onze webwinkel niet halen. Zoals gezegd, geen enkele concessie ten koste van kwaliteit.

Alleen topmerken laptops

Wij leveren alleen A en A+ grade refurbished laptops van topmerken zoals HP, Dell, Lenovo en Acer. Denk aan de Dell Latitude, de HP Elitebook en de IBM / Lenovo Thinkpas series. Deze staan stuk voor stuk garant voor hoogwaardige kwaliteit. En door ons volledig te richten op alleen deze topmerken in combinatie met het uitvoerig testen en opschonen kunnen wij nog jarenlang gebruik van onze laptops garanderen!

Garantie

En mocht er onverhoopt toch eens iets kapot zijn? Dan niet getreurd, al onze laptops worden standaard met één jaar volledig garantie geleverd op de hardware.

Deskundig advies

Weet je niet precies welke laptop geschikt is voor jouw hobby of werkzaamheden? Vraag het aan onze deskundige medewerkers. Zij zijn altijd in staat om samen met jou een afgewogen keuze te maken in de best passende oplossing. Of je nu een laptop voor school nodig hebt, je veel onderweg bent voor je werk of de laptop gebruikt voor zware fotobewerking of gaming, wij hebben voor iedere doelgroep de juiste refurbished laptop!


Wij maken gebruik van cookies. Indien u verder gaat op deze website, gaat u daarmee akkoord. Lees hier ons privacy statement.